За нас

Мехлемите HRISTOV HERBALS

Съставките, на които се дължи ефекта на действие на мехлемите са пчелен восък, маслиново масло,кокосово масло и билки събирани с любов от Балкана.

Маслиновото масло -   От най-древни времена хората са открили чудесните свойства на добиваното от маслиновите плодове масло. То е студено пресовано и съдържа в себе си букет от биологично-активни вещества и всички масло-разтворими витамини. Действа като антиоксидант, омекотява и освежава кожата, предпазва я от изсушаване. Заради витаминния си състав има регенериращ ефект.

Пчелен восък - Благодарение на съдържащите се в него етерични масла и витамини, восъкът намира широко приложение при лекуване на рани и екземи, изгаряния, простудни и ревматични заболявания.

Кокосово масло - В продължение на хилядолетия кокосовото масло е суровина, известна както с хранителните си стойности, така и с приложението си в козметиката. То е мощно средство за унищожаването на всички видове микроби, вируси и бактерии, които са от изключителна вреда, осигурява на организма висококачествени мазнини, които са от решаващо значение за здравето.